Fürdőszoba felújítás, fürdő berendezése

fürdőszoba felújítás, lakásfelújításFürdőszoba felújítás. A lakásfelújítás vagy lakásépítés során bármilyen stílusban is alakítsuk ki otthonunkat, néhány alapvető szempontokat minden helyiségnél figyelembe kell vennünk.

A fürdőszoba felújításnál bizonyos szerelvények helyet kell, hogy kapjanak. Kád helyett a zuhanyzó beépítésével sok helyet takaríthatunk meg, akárcsak a süllyesztett mosdókagylókkal. Hogy minden jól elférjen, alapos méréseket kell végeznünk és nem árt, ha pontos tervekkel vágunk neki a szaküzleteknek.

Mérésnél vegyük figyelembe, hogy a fürdőkád és a fal között elegendő helyet kell hagynunk a kádból való ki- és beszálláshoz és ahhoz, hogy tisztításnál is hozzáférjünk a kádhoz. Ehhez általában 70 cm-nyi hely elegendő. A mosdót szintén nem szabad beszorítani, különben nem tudjuk úgy használni, ahogy szeretnénk. Ha 70 cm-nyi helyet biztosítunk, kényelmesen tudunk a mosdó fölé hajolni. Oldalra pedig a könyököknek nagyjából 1 m helyet hagyjunk szabadon.

A zuhanyfülke és a vele szemben lévő fal között minimum 1 m-re van szükség ahhoz, hogy kényelmesen tudjunk kilépni és megtörölközni. A wc-ket úgy építsük be, hogy előre és kétoldalt kb. 60-70 cm-nyi szabad helyünk legyen

 

Hozzáértő fürdőszoba felújítás

fürdőszoba felújítás, átépítés, Lakásfelújítás alkalmával a fürdőszoba felújítás korszerűsítésének alkalmával mindenképpen érdemes szakemberrel konzultálni, hiszen nem mindegy, hogy milyen minőségű fuga-, szigetelő-, és kötőanyagok mellett teszi le voksát. Hasonlóan lényeges a burkolatok megválasztása, hiszen egy jó döntéssel megelőzheti a későbbi penészesedést, arról nem is beszélve, hogy stílust teremthet a helyiségben.

Penészmentes fürdőszoba

Sok otthon esetében okoz gondot a penészesedés, melyet azonban körültekintő megoldásokkal és a megfelelő alapanyagokkal egyszerűen megelőzhet. A festékbe penészgátlót keverve már sokat tehet az ügy érdekében, de fürdőszoba felújítás alkalmával gondoljon arra is, hogy a szellőzés is megoldott legyen. Szakember segítségére lehet abban, hogy a szükséges alapanyagokat megtalálja.

 

Szaniterek méret szerint

fürdőszoba felújítás, átalakításA panellakások fürdőszobái már csak méretükből adódóan is korlátozott lehetőségeket teremtenek lakásfelújítás kapcsán. A szaniterek megválasztásánál érdemes a pontos méretek ismeretében dönteni, így nem fordulhat elő, hogy a zuhanykabintól szinte teljesen kényelmetlen lesz a fürdő többi funkciójának használata. Szükség esetén kérje szakember segítségét már a választáskor is!

Új szaniterek a fürdőben

A régi építésű ingatlanok esetében sajnos gyakrabban akadnak gondok a fürdőszobával. A vízszerelés felújítás, karbantartás, vagy építkezés alkalmával is szükségessé válhat. Ne gondoljon azonnal hatalmas átalakításokra, már egy új szaniter beszerelése, vagy a vásárolt mosógép beüzemelése is szükségessé teheti, hogy profit hívjon. Fürdőszoba felújítás, bízza profikra!

A házilagos megoldások helyett ajánlott inkább a szakember igénybevétele!

Újítsa fel fürdőszobáját!

Napjainkban kiemelt népszerűségnek örvendenek a mindenféle extrával ellátott zuhanykabinok, jakuzzik és sarokkádak. A szaniterek és a hozzájuk tartozó rendszerek beszerzése csupán az első lépcső ahhoz, hogy teljesen megújuljon fürdőszobája. Vízszerelés kapcsán ajánlott profit hívnia, így a lehető leggyorsabban használatra kész állapotba kerül majd otthona e fontos helyisége!

 

Fürdőszoba felújítás