Lakásfelújítás korszerűsítés,  Stílusos, gazdaságos, mi kellene ennél még több?  

 

Lakásfelújítás korszerűsítés, álmennyezet készítésLakásfelújítás korszerűsítés,  Soha nem késő belevágnia.

Most még alkalmas lehet, hogy a nyílászárókat is kicserélje a lakásban.

Ha a nyílászárók újak, korszerűek, fejlett technológiájúak lesznek, akkor egészen biztosan az Ön rezsi számláin is meg fognak mutatkozni az értékbeli különbözőségek. Kevesebb költségek fognak megjelenni ezeken. A lakásfelújítással tehát nem csak szebbé, egyedibbé és dizájnosabbá varázsolhatja lakását, hanem gazdaságossági szempontból pénztárca kímélő intézkedéseket is tesz,, hogy fűtési költségei egyre inkább lecsökkenjenek.

 

Nem érdgipszkarton beépítése, Lakásfelújítás korszerűsítésemes tehát sokáig várnia, vágjon bele most és vegye fel a kapcsolatot egy stílusszakértővel, akivel pontról pontra, lépésről lépésre át tudják venni, hogy mit is kellene tenni a siker érdekében.

Könnyen megeshet, hogy még fal lebontással is kell majd számolnia. Muszáj alakítani a tereken, hogy minden négyzetméteren egyre több hasznos területet tudjunk létrehozni!

Ne várjon hát: vágjon bele Ön is, lakásfelújítás innentől kezdve már csak Önre vár!

Tervezzen, számolgasson, álmodja újra és újra álmai otthonát! Miért taszítaná el magától a lehetőséget, amikor könnyen sikerülhet! Egy szempillantás alatt otthona ereje teljében pompázhat, akár csak az Ön személyiséget is tisztán sugárzik környezete felé!

 

Modern fürdőszoba a kényelemért

Lakásfelújítás korszerűsítés, zuhanykabinRégebbi építésű ingatlanok esetében gyakran döntenek a tulajdonosok a fürdőszoba korszerűsítése mellett.

Tény, hogy egy minden extrával ellátott zuhanykabin, vagy a kényelmet szolgáló sarokkád remek választásnak bizonyul, ám ahhoz, hogy ezek beépítése szakszerűen történjen, érdemes profira bíznia a feladatot. A szaküzletek széles szaniter kínálattal várják az érdeklődőket!

 

 

A szellőzés kérdése  

A korszerű szigetelések és nyílászárók beépítésével nem várt problémába ütközhet a lakástulajdonos. Ez a probléma pedig nem más, mint a megnövekedett páratartalom.

Gyakori szigetelés, Lakásfelújítás korszerűsítéshiba, hogy egy felújított lakás, belső terében megjelenik a penész, ami egyenes következménye a szellőzés hiányának.

Általában a festőt vagy a kőművest hibáztatjuk ezért, pedig ez a szigetelés tökéletességét mutatja. Annyira jól zárnak az ajtók és ablakok, valamint a homlokzatra felvitt szigetelés, hogy a lakás elveszítette a lélegző vagy más néven légáteresztő képességét. Így nem tud kijutni otthonunkból a pára.

Ezért a külső és belső hőmérséklet különbségnek hála, lecsapódik a falfelületen, elősegítve a penész és salétrom kiválásának lehetőségét.

A szigetelés ugyan energiatakarékosságot eredményez, de nem szabad figyelmen kívül hagyni az belső terek rendszeres szellőztetését sem.

Lakásfelújítás korszerűsítés, megfelelő szellőztetéssel és kellő odafigyeléssel a probléma egyszerűen és hatékonyan orvosolható.

 

 

Utólagos ablakszigetelés

A panellaLakásfelújítás korszerűsítés, szellőzéskásban élők jól tudják, hogy a nyílászárók az évek során rendkívül elöregedtek, így ahhoz, hogy a fűtésszámla ne szökjön az egekbe, nagyon fontos, hogy lakásfelújítás alkalmával az elavult, elkorhadt, sokszor nem megfelelően záródó ablakokat kicseréltessék.

Van azonban arra is lehetőség, hogy a még viszonylag jó állapotban levő nyílászárókat utólag szigeteljük. Válasszon a munkára profi szakembereket!

 

 

Hasznos a hőtérképes vizsgálat

Ahhoz, hogy tisztában legyen azzal, otthonának mely területei a kritikusak a hőveszteség szempontjából, érdemes lakásfelújítás előtt igénybe vennie a hőtérképes diagnosztikai vizsgálat nyújtotta lehetőségeket!Segítségével pontosan behatárolhatóak azok a pontok, melyekre kiemelt hangsúlyt érdemes fektetni a korszerűsítés, felújítás alkalmával.

 

Korszerű fűtésrendszer kialakítása

korszerű fútésrendszer kiépítése, Lakásfelújítás korszerűsítés  Lakásfelújítás korszerűsítés, korszerű fűtésrendszer infrafűtés

Vannak helyzetek, amikor nem érdemes tovább halogatni a Lakásfelújítás korszerűsítés feladatait. Ezek között nem csak a higiéniai festés található meg, hanem például a nyílászárók, vagy a fűtési rendszer javítása, korszerűsítése. Ez utóbbi kétségtelenül nagy beruházást igényel, ám hosszú távon nem csak a számlákon mutatkozik majd meg eredménye, de az ingatlan energetikai besorolásán is!

Infrafűtés: kedvelt hazánkban is!

Fűtés korszerűsítés során döntő szempontnak bizonyulnak a beruházási költségek? Sajnos tény, hogy nem mindannyian engedhetjük meg magunknak a több százezres kiadásokat csak a fűtésre. Takarékos, és üzemeltetését illetően is elérhető árú módszerként áll rendelkezésre az infrafűtés, mely azonnali  meleget biztosít a bekapcsolás után. Tudjon meg többet a hazánkban is egyre inkább elterjedő módszerről!

A gipszkartonban rejlő lehetőségek

Manapság sokak által választott alapanyag a gipszkarton, melyet Lakásfelújítás korszerűsítés során számos területen eredményesen használhatunk. Nem csak falburkolatok, mennyezetburkolatok esetében vethető be, de álmennyezet kialakítása során is remek választásnak bizonyul.

Tegye különlegessé otthona belső tereit, és válassza a gipszkartonozás nyújtotta előnyöket akkor is, ha korszerűsítésről van szó!

Lakásfelújítás korszerűsítés